Verzenden & retouren

´╗┐

´╗┐Verzending Lasten

De meeste van onze producten zijn zonder verzendkosten EMS. Maar als je wilt andere scheepvaart methoden kiest, u moet betalen voor de extra verzendkosten in rekening gebracht. Natuurlijk is de verzendkosten in rekening gebracht wordt bepaald door de bestemming en methoden.

Levertijd

Meestal zullen we verzenden van uw bestelling binnen 12 uur. En het duurt 4-5 dagen op de manier afhankelijk van de bestemming.

Het bijhouden van uw Bestel Online

Wij sturen u een tracking-nummer als we uw bestelling en kunt u uw bestelling op basis van het gebruik van de methoden van toepassing is op uw verzendkosten method.You kunnen beginnen met het volgen na 12-24 uur na ontvangst van uw tracking nummer.
verzekering
Alle pakketten zijn verzekerd en wij garanderen levering.

Terugkeer en Exchange

Wij willen dat u vertrouwen winkelen met onze website te voelen. Wij garanderen zowel onze goederen en diensten zijn van hoge kwaliteit. Als je een probleem hebt of niet tevreden winkelen met uw aankoop, dan zullen we de zaak recht te zetten.
1) Het is gewaarborgd dat alle pakketten die worden verzonden in goede staat. Om uw belangen te waarborgen, kijk dan op uw bestelling ter plaatse. Als er sprake is van schade tijdens de verzending, dan kunt u vordering tot schadevergoeding van het postkantoor op.
2.) Als er een kwaliteit probleem met de goederen die u heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice binnen een week. We zullen terugbetaling of omruiling als uw eisen.
3.) Als er cadeaus bij uw pakket, stuur dan terug evenals uw terugbetaald goederen.
4.) Alle rendementen worden alleen geaccepteerd als het originele verpakking en labels er nog aan.

Let op

We zullen weigeren om te ruilen of retourneren in een van de volgende situatie:
1. De schade wordt veroorzaakt door gebruikt in de verkeerd manier.
2. De goederen behoren niet tot het opslaan van het oosten.
3. Wij niet je geretourneerde goederen, waarvan er niet volledig ontvangen.
4. De originele verpakking is beschadigd.
Terug